Thrianta wint in een spannende wedstrijd van Oranje-Zwart!

Thrianta wint in een spannende wedstrijd van Oranje-Zwart!

Thrianta wint in een spannende wedstrijd van Oranje - ZwartVandaag stond de thuiswedstrijd tegen Oranje Zwart op het programma.

De uitwedstrijd werd gewonnen met 16-21.

In de aanval begonnen: Wouter, Jonathan, Tiffany en Merel

En in de verdediging: Jari, Dion, Kimberley en Desiree.

Om 16.00 klonk het fluitsignaal en de wedstrijd was begonnen. Oranje Zwart maakte de openingstreffer, maar al snel wist Thrianta ook de korf te vinden.

Voor lange tijd liep het gelijk op, maar toch wist Oranje Zwart net iets vaker de korf te vinden. We gingen de rust in met een stand van 9-11.

In de tweede helft bleef het verschil even op twee staan, maar als snel liep Oranje Zwart uit met 5 goals verschil en was de stand 14-19. Na even een dip te hebben gehad, herparkte Thrianta zich goed en wisten ze het verschil terug te brengen naar 1. Het bleef gelijk op gaan, maar toch wist Thrianta de voorsprong te pakken en gingen ze er met de winst vandoor. 

De wedstrijd werd gewonnen met 24-23.

Volgende week speelt Thrianta haar laatste wedstrijd uit tegen WSS in Oude Pekela om 16.30. Een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen, het gaat namelijk om het kampioenschap! Het belooft een hele spannende wedstrijd te worden en we hopen op zoveel supporters langs de zijlijn! 

Mocht het de geel blauwen lukken om het kampioenschap binnen te halen, gaat de kantine uiteraard open! 

Kom jij ons aanmoedigen? 

 

Hopelijk .totvolgende week (12 Oktober)!