Kangoeroeklub

Korfbal voor de allerjongsten, dat is de Kangoeroeklup van Kv Thrianta. Bedoeld voor kinderen van 3 tot 6 jaar die op een leuke, speelse wijze kennis kunnen maken korfbal.

 

Op zaterdag wordt aan de allerjongsten een uurtje sportief plezier aangeboden. Het uur wordt gevuld met spelletjes die gericht zijn op allerlei vaardigheden en interesses.
De belangrijkste punten over de Kangoeroeklup op een rijtje:
 
Wanneer:  1 keer per 2 weken op de zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur.
Waar: Tijdens het veldseizoen trainen de Kangoeroes op het veld, lekker buiten. Dit is op het sportcomplex van Kv Thrianta. Tijdens het zaalseizoen zijn trainingen in een zaal
Kleding: Gymschoenen en een trainingstenue (broek/t-shirt).
 
De leden van de Kangoeroeklup mogen, naast trainen, ook een paar keer per jaar deelnemen aan andere evenementen, zoals het welpenevenement van het KNKV. Dit zal allemaal in overleg met de ouders/verzorgers gaan.
Jouw kind wordt lid van de Kangoeroeklup voor € 1,00 per maand. Bij aanmelding krijgt elk nieuw lid een officieel Kangoeroeklup t-shirt. Verder ontvangt hij/zij 4x per jaar een Kangoeroeklup-nieuwsbrief.
 
Weet je niet zeker of de Kangoeroeklup wel iets voor jouw kind is? Dan is het mogelijk om een maand gratis mee te trainen.
Je kunt dan altijd nog bepalen of hij/zij definitief lid wordt.

 

- Je kan contact opnemen met het mailadres:

            secretariaat.thrianta@gmail.com

 

 

Hoofdsponsor
Hoofdsponsor