KNKV Sportlink App

KNKV Sportlink App

Het wedstrijdprogramma, standen en uitslagen vind je niet alleen op de website van Thrianta en staan ook in de KNKV-app.

Installeren

Het installeren van de KNKV-app gaat als volgt:

- download de KNKV-app voor Apple of Android.

- kies inloggen als je al een Sportlink-account hebt, heb je nog geen Sportlink-account, kies dan                       registreren;

- volg de stappen en je KNKV-app is ingesteld

LET OP: jouw spelersprofiel is gekoppeld aan het e-mailadres dat bij korfbalvereniging Thrianta bekend is. Kies dit e-mailadres of laat dit e-mailadres via het secretariaat wijzigen;

E-mailadres wijzigen

Bij de aanmelding van jeugdleden ontvangen wij veelal het emailadres van de ouders. Hierdoor is het spelersprofiel aan dit mailadres gekoppeld. Het is ook mogelijk om het spelersprofiel aan het e-mailadres van de speler te laten koppelen. Geef hiervoor het juiste e-mailadres door aan het secretariaat (secretariaat@thrianta.nl).

KNKV-app ook voor ouders beschikbaar

De app is ook voor ouders beschikbaar. Wil je hiervan gebruik maken, installeer dan de App volgens het stappenplan hierboven. En geef dit e-mailadres door aan het secretariaat. Wij voegen dit e-mailadres dan toe aan het spelersprofiel van jouw kind, zodat je daarmee ook inzicht in de wedstrijdgegevens hebt.

Heb je vragen hierover, stuur dan een mail naar secretariaat@thrianta.nl.