Thrianta viert jubileum 65 jaar!

Thrianta viert jubileum 65 jaar!

Wat hadden we een fantastische dag j.l. zaterdag. We hebben onze 65e verjaardag uitbundig kunnen vieren. De weergoden waren op de hand van Thrianta. Het was een zonovergoten dag.

Vanaf 09.30 uur was het een drukte van belang. Alle ploegen speelden een thuiswedstrijd (jammer dat de wedstrijd van de F1 op het laatste moment werd afgelast) met wisselende resultaten. Maar er waren knappe overwinningen bij.

Er was op deze dag aan iederen gedacht. Voor de jeugd een spellen circuit, een stormbaan en springkussen. Ook lieten velen zich schminken. En na de wedstrijd en de spelletjes natuurlijk.....Poffertjes. Jong en oud hebben zich tegoed gedaan aan deze lekkernij. Honderden poffertjes vonden gretig aftrek.

Rond de middag waren er meer wedstrijden en de reünie. Vele (oud)leden waren aanwezig (plm 185). Herinneringen werden opgehaald, gedeeld, verhalen verteld. Het weerzien vonden velen super. Onder het genot van een drankje werd er in het zonnetje genoten. Ook de eerste cocktails werden gehaald bij de prachtig ingerichte cocktailbar.

Een "ouderwetse" team presentatie door Henri deed oude tijden herleven. Een groepsfoto(kleine 200 personen) voor ons album werd gemaakt en de BBQ kon beginnen.

De meer dan gezellige dag werd afgesloten met spetterend feest met DJ Anne. Om 00.00 uur proosten met champagne was het slot van deze meer dan geslaagde dag.

Hulde voor de jubileum commissie ( Kirsten, Gerbert, Mirte, Maurice K., Kimberley en Jan J) Jullie hebben een meer dan knap stukje werk geleverd. Aan alles was gedacht. Ook dank aan alle ondersteunende vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen in de kantine bij de spelletjes, bbq-en, poffertjes, scheidsrechters, trainers, materialen etc etc. We hebben vele complimenten mogen ontvangen voor deze uitstekend georganiseerde dag. Hulde voor onze club...daar doen we het voor.

Thrianta heeft zich van haar allerbeste kant geprofileerd.

Hulde.

Namens bestuur,

Bert de Graaf vz.