Thrianta 1 haalt net geen kampioenschap binnen

Vandaag stond er een hele spannende wedstrijd op de planning. Thrianta reisde af naar Oude Pekela, hier speelden zij de kampioenswedstrijd tegen WSS. Het beloofde een hele spannende wedstrijd te worden.

Aanvallend begonnen Wouter Neutel, Jonathan Verstegen, Tiffany ten Hoeve en Merel Bruinsma.

Verdedigend begonnen Maarten Stam, Jari Kramer, Kimberley Neutel en Amber Leffers.

De eerste helft ging het gelijk op. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en gingen met volle 200% de wedstrijd aan. Met een tussenstand van 7-8 gingen de ploegen de rust in.

In de tweede helft bleef de stand gelijk op gaan. Beide partijen wisten de korf vaak te vinden en elkaar zo bij te houden. De laatste minuten werden er een aantal dubieuze keuzes gemaakt door de scheidsrechter, waardoor de geel blauwen geen kans meer maakten op het kampioenschap. De wedstrijd eindigde in een eindstand van 21-18. Thrianta baalt hier uiteraard enorm van, maar gaan vol goede moed de zaalcompetitie in.

Helaas niet het resultaat waar ons vlaggenschip op gehoopt had, maar we kijken terug op een goede wedstrijd waar alles uit is gehaald.

Bedankt aan alle supporters en we hopen jullie weer te zien aan Thrianta 1 haalt net geen kampioenschap binnen