Rick Duinkerken nieuwe hoofdtrainer Thrianta

Rick Duinkerken nieuwe hoofdtrainer Thrianta

 

 

 

Het bestuur van Thrianta is verheugd te kunnen mededelen dat Rick Duinkerken vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de selectie zal zijn, voor een looptijd van drie seizoenen. Hij neemt het stokje over van Anrico Scholten die dit seizoen als interim voor de groep staat. Het bestuur ziet in Rick Duinkerken een ervaren en gedreven trainer en coach, die de vereniging Thrianta kent, waarde toevoegend is voor de spelersgroep en een versterking zal zijn voor de trainersstaf.

De in Hoogeveen woonachtige docent lichamelijke opvoeding begon zijn korfbalcarrière als speler in de jeugd bij Thrianta. Na 25 jaar maakte hij de overstap naar HHV en later naar ZKC’19 om vervolgens weer terug te keren bij HHV. In de tussentijd had hij al de nodige ervaring opgedaan als trainer/coach bij de reserveteams van HHV en ZKC’19. In 2017 stopte Rick Duinkerken actief als speler om vervolgens als trainer aan de slag te gaan bij Dos’46 A2. De afgelopen 5 jaar was Rick Duinkerken hoofdtrainer bij HHV in Hollandscheveld en is nu toe aan een nieuwe uitdaging.

Deze uitdaging denkt Rick Duinkerken te kunnen vinden bij Thrianta. Zijn visie en aanpak passen bij de ambitieuze plannen van Thrianta om te willen bouwen aan de vereniging Thrianta. Uitstraling en de ambitie om hogerop te komen staan hierbij centraal. Het bestuur heeft alle vertrouwen in Rick Duinkerken als hoofdtrainer van Thrianta en ziet uit naar de samenwerking vanaf volgend seizoen.