Comfortfloors verlengt en Buffel Garagedeuren nieuwe shirtssponsor selectie Thrianta

 

Voor de aankomende seizoenen zijn ComfortFloors en Buffel Garagedeuren de shirtsponsor van de selectie van korfbalvereniging Thrianta. De selectie speelt sinds kort in het nieuw ontworpen tenue dat met beide sponsoren mogelijk is gemaakt.

ComfortFloors is al sinds de zomer van 2020 aan de selectie van Thrianta verbonden. Het logo staat ook de komende jaren op de voorzijde van het vernieuwde wedstrijdshirt. Op de achterzijde van het nieuwe wedstrijdshirt staat het logo van Buffel Garagedeuren. Met Buffel Garagedeuren introduceren we een nieuwe sponsor voor onze vereniging.

Edwin Talen (directeur ComfortFloors) en Sebastiaan Bulten (directeur Buffel Garagedeuren) zijn geen onbekenden voor elkaar. Toen de vraag voor het vernieuwde shirt Edwin Talen bereikte, kwam de samenwerking met Buffel Garagedeuren ook snel tot stand.

Het bestuur van Thrianta is er dan ook trots op dat we de samenwerking met ComfortFloors hebben kunnen verlengen en in Buffel Garagedeuren een nieuwe sponsor hebben gevonden. Beide sponsoren zijn zaterdag met de selectie op de foto gegaan.

Over ComfortFloors

Het Hoogeveense bedrijf is specialist in vloerverwarming en levert aan bedrijven en particulieren. Ook voor de nieuwste ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid en energiebesparing bent u bij ComfortFloors aan het juiste adres. ComfortFloors kenmerkt zich door haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten. Zo heeft u jarenlang plezier van uw vloerverwarming. Meer informatie vind je op ComfortFloors.nl

Over Buffel Garagedeuren

Een garagedeur moet mooi zijn en passen bij de sfeer van uw huis. Bovendien moet deze gegarandeerd duurzaam en veilig zijn. Buffel Garagedeuren produceert voor iedere gewenste uitstraling garagedeuren op maat. Het stopt niet bij de levering, ook verzorgt Buffel de vakkundige montage van de garagedeuren. Meer informatie vind je op Buffel-Garagedeuren.nl.