Vrijwilligers gezocht

VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR FAMILIEDAG OP ZATERDAG 8 JULI

Thrianta organiseert op zaterdag 8 juli voor de tweede keer de familiedag. Net als vorig jaar wordt de familiedag gehouden op ons korfbalveld en werken we weer samen met de Oekraïense inwoners van Hoogeveen.

In vergelijking met vorig jaar wonen er nu veel meer Oekraïners in Hoogeveen en dus zijn ze ook meer betrokken bij de invulling van het programma. Ook wordt nog onderzocht of het mogelijk is om andere nationaliteiten te betrekken bij deze dag.

Namens Thrianta zitten Simone, Inge, Henk, Marlies en Wim in de werkgroep en we hebben al een eerste vergadering gehad en ideeën uitgewisseld over de activiteiten op de familiedag van 8 juli.

De familiedag bestaat uit drie delen. ’s Ochtends van 9.00 – 12.00 uur richten we het terrein in. Het achterste deel van het veld niet meer gebruikt. Vanaf de ingang gezien wordt het veld gevuld met verschillende onderdelen tot aan de materialenhok.

De familiedag begint na de lunch om 13.00 en duurt tot maximaal 17.00 uur. Na het opruimen eten we samen in de kantine om de dag goed af te sluiten.

Ook dit jaar kunnen we deze dag natuurlijk niet organiseren zonder vrijwilligers. Vorig jaar hielpen 14 mensen mee op de dag zelf. Dit jaar hopen we op meer leden en ouders van leden die willen helpen om er weer een prachtige dag van te maken.

En, terwijl wij verder gaan met het maken van plannen, is het vanaf nu mogelijk om je op te geven als vrijwilliger. Wil jij helpen om ook de tweede familiedag tot een succes te maken? Wij hopen van wel.

Opgeven als vrijwilliger?

Dit kan door een appje met jouw naam te sturen naar onze voorzitter Henk Zwiep op het nummer 06-14282839. We maken dan een tijdelijke appgroep, waarin alle praktische informatie wordt gedeeld die belangrijk is voor de voorbereiding of op de dag zelf.

Ook wanneer je niet de hele dag kunt, maar een deel van de dag, ben je natuurlijk ook van harte welkom. Vele handen maken licht werk en samen kunnen we veel. Geef je op en help mee op de familiedag van 8 juli op ons korfbalveld.

De werkgroep familiedag,

Simone, Inge, Henk, Marlies en Wim.