TWEEDE OEKRAÏNSE FAMILIEDAG OP ZATERDAG 8 JULI

TWEEDE OEKRAÏNSE FAMILIEDAG OP ZATERDAG 8 JULI

Thrianta organiseert samen met de Oekraïense gemeenschap in Hoogeveen voor de tweede keer de familiedag. Het evenement vindt dit keer plaats op zaterdag 8 juli 2023 op ons veld.

's Ochtends van 9.00 - 12.00 uur wordt het veld ingericht en de familiedag zelf duurt van 13.00 - 17.00 uur. Daarna opruimen en samen eten en nagenieten van hopelijk weer een prachtige dag.

Daar waar we vorig jaar slechts vijf weken de tijd hadden voor de voorbereiding hebben we nu enkele maanden de tijd. Daardoor hebben we meer tijd om alles goed voor te bereiden, te plannen en te organiseren.

Ook is er nu voor gekozen om het evenement op één dag te organiseren, inclusief het inrichten van het veld en het opruimen. Vorig jaar waren we ook al op de vrijdagmiddag en een deel van de avond volop in touw.

Namens Thrianta zitten Simone, Inge, Henk, Wim en Marlies in de werkgroep. Zij zullen commissies inschakelen voor hulp daar waar nodig.

Natuurlijk hebben we op de dag zelf weer vrijwilligers om er samen met de Oekraïners weer een prachtige en gezellige dag van te maken. We hopen dat ook dit jaar vele handen licht werk maken. Binnenkort lees je meer over hoe je je kunt aanmelden en waarvoor.

Inmiddels wonen er veel meer Oekraïners in Hoogeveen verdeeld over meer opvanglocaties en er zijn dus ook van hun kant meer mensen beschikbaar om te helpen en deel te nemen.

Schrijf dus alvast in je agenda: zaterdag 8 juli tweede familiedag op ons veld.

De werkgroep familiedag, Simone, Inge, Henk, Marlies, Wim.