Thrianta verliest van Dos WK

Op een regenachtige zaterdagmiddag stonden DOS WK en Thrianta tegenover elkaar op het korfbalveld.

De geel blauwen reisden af naar Enschede. Aanvallend bij Thrianta begonnen Amber Leffers, Tiffany ten Hoeve, Wouter Neutel en Nick Winkel. In het andere vak startten Rachel Doornbos, Merel Bruinsma, Maarten Stam en Jari Kramer.

De eerste helft was een intens gevecht, waarbij beide teams elkaar goed in evenwicht hielden. DOS WK wist echter een kleine voorsprong te behouden en ging de rust in met een stand van 9-7.

Na de rust slaagde DOS WK erin om het moment vast te houden en hun voorsprong verder uit te breiden. Met doeltreffende aanvallen en een sterke verdediging wisten ze de druk op Thrianta te vergroten.

Thrianta probeerde terug te vechten, maar slaagde er niet in om het tij te keren. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met een overtuigende overwinning voor DOS WK, met een eindstand van 22-14.DOS WK toonde zich als het sterkere team, met een solide tactiek en effectieve uitvoering.

Thrianta zal terug moeten kijken op deze wedstrijd en werken aan verbeterpunten om sterker terug te komen in de volgende ontmoeting.

Op 11 mei staat de volgende wedstrijd op de planning. Dan reizen de Thriantanen af naar HKC in Hengelo.