Thrianta naar de korfballeague!

Thrianta naar de korfballeague!

Beste korfbalfans,

Het is bijna zover! Op 13 april vindt de langverwachte korfbalfinale plaats, en wij hebben de eer om samen deze spannende dag te beleven. Om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, zijn hier enkele belangrijke punten om te onthouden:

1. Verzameltijd: Zorg ervoor dat je om 10:30 uur aanwezig bent bij het veld van thrianta, Terpweg 3 in Hoogeveen. We willen graag om 11:00 uur stipt vertrekken, dus wees alsjeblieft op tijd. Als de bus vertrekt, vertrek jij ook mee!

2. Op tijd zijn: Het is belangrijk dat iedereen op tijd terug is bij de bus voor de terugreis. We vertrekken om  18:00 uur vanaf Ahoy en streven ernaar om rond 20:30 uur weer terug te zijn bij het veld van thrianta in Hoogeveen.

3. Gezelligheid en respect: Laten we er een fantastische dag van maken vol korfbalplezier! Vergeet niet om op elkaar te letten en respect te tonen voor medereizigers en de omgeving. Als begeleiding zorgen wij ervoor dat iedereen op de juiste stoel terechtkomt in het juiste vak. We zitten met 60 personen in het zelfde vak naast elkaar.

Wat betreft de kosten: De kosten voor de busreis bedragen €20,-, en een kaartje voor de korfbalfinale kost €17,50. Samen komt dit neer op een totaalbedrag van €37,50.

Om het betalen zo gemakkelijk mogelijk te maken, zullen wij jullie binnenkort een Tikkie sturen met het totaalbedrag. Gelieve dit bedrag via de Tikkie te betalen vóór de vertrekdatum naar de korfbalfinale.

Mocht je dringende vragen hebben neem dan contact met ons op:

secretariaat.thrianta@gmail.com

We kijken ernaar uit om samen deze geweldige dag te beleven!