Thrianta 1 neemt de winst mee naar Hoogeveen

Afgelopen zaterdag vertrok Thrianta 1 naar Delden om het op te nemen tegen Zwart-Wit 1.

In de aanval begonnen Kimberley van der Hoop, Desiree van der Hoop, Maarten Stam en Bastiaan ten Buur. Wegens een blessure begon Bastiaan op de plek van Nick Winkel. In de verdediging begonnen Amber Leffers, Merel Bruinsma, Wouter Neutel en Jonathan Verstegen.

De wedstrijd begon stroef voor de Thriantanen. Waar zij hoopten te beginnen met een flinke voorsprong, ging het gelijk op in de eerste helft door een aantal mooie doelpunten van de tegenpartij. Zo gingen ze de rust in met een stand van 11-13.

De tweede helft wisten de geel blauwen de frustraties aan de kant te zetten en zo terug te komen in hun eigen spel. Zo pakten zij de voorsprong en kwamen ze al snel op een score uit van 14-19. Thrianta liep zo de tweede helft goed uit, onder andere door 9 mooie punten van Maarten Stam.

Volgende week speelt Thrianta 1 een belangrijke wedstrijd tegen HKC 1 in het Activum. Zien we je daar om 16:40 uur?