Mededelingen van het Bestuur

Mededelingen van het Bestuur

Hoi allen.

De eerste maand van 2024 is al weer voorbij. En 2024 is en wordt voor onze club een jaar waar veel staat te gebeuren. Wij als bestuur zijn druk met het opstellen van een beleidsplan 2024-2030. Wij hopen de grote lijnen eind maart/begin april te kunnen presenteren op de commissies bijeenkomst. Gezamenlijk kunnen we deze dan met de input van de commissies "definitief " maken. Voor diverse commissies zijn we naarstig op zoek naar kandidaten. Om commissies als; activiteiten (Sen./jeugd), TZ, ledenwerving etc op te zetten of optimaal in te vullen. Ben jij dat (ex) lid vrijwilliger of supporter die onze club gaat helpen? Meld je aan en geef aan waar jij je steentje wilt bijdragen. Het is superleuk om te doen en geeft je veel voldoening.

nmiddels hebben we ook al een paar gesprekken gevoerd met gemeente Hoogeveen over verhuizen van de huidige locatie naar een nieuwe locatie(naast de hockey). Het voorlopige plan, 2 kunstgrasvelden, nieuwe kleedkamers en nieuwe kantine ligt op tafel. Inmiddels hebben we ook ondersteuning van het KNKV. Op 8 februari is er een inloopavond over sportpark Bentinckspark-Noord georganiseerd door de gemeente in het Activum vanaf 19 uur. Zodra er ontwikkelingen zijn laten we van ons horen.

Zoals al verteld tijdens de nieuwjaarsborrel.... 2024 is het jaar dat Thrianta haar 65e verjaardag gaat vieren. We gaan dit uitgebreid vieren op zaterdag 21 september. Zet alvast in je agenda. Een speciaal gevormde commissie gaat deze dag invullen met festiviteiten. Daarover later meer..... Wat we al wel kunnen verklappen is dat een reünie een (hopelijk) groots onderdeel van de dag wordt. Maar er is op deze dag voor elk wat wils. Het wordt een feest!!

Tot zover info vanuit het bestuur....... 2024 wordt een mooi jaar met hopelijk ook veel sportieve hoogtepunten.

Namens bestuur Bert de Graaf