Winnaars grote club actie

De Grote Clubactie 2022 bekend

In de afgelopen 2 maanden hebben de jeugdleden van Thrianta hun stinkende best om loten voor de Grote Actie te verkopen. En het resultaat mag er zijn. Nog nooit hebben we zoveel loten verkocht. De opbrengst voor de vereniging bedraagt ruim 1.900 euro.

Mike Kleine, Lisa Kikkert en Isa Knapper zijn de topverkopers

Genoeg reden voor voorzitter Henk Zwiep om de topverkopers van Thrianta in het zonnetje te zetten. Na afloop van de wedstrijd van Thrianta 1 ontvingen de topverkopers hun welverdiende prijzen.

De topverkopers zijn Mike Kleine (102), Lisa Kikkert (70) en Isa Knapper (53) de topverkopers van korfbalvereniging Thrianta. Deze drie hebben namens de vereniging een waardebon ontvangen.

Thrianta C1 is de winnaar van de teamprijs. Zij gaan in voorjaar met het hele team bowlen bij Kiri in Hoogeveen.

Ook de Grote Clubactie heeft een beloning voor de topverkopers

De organisatie achter de Grote Clubactie heeft ook een beloning voor de topverkopers: iedereen die 25 loten of meer verkoopt ontvangt een medaille. Deze wordt in de komende weken bij de vereniging afgeleverd en ontvangen jullie zo snel mogelijk.

De verkopers met 40+ loten maakt ook kans op een van de vele prijzen die de Grote Clubactie beschikbaar stelt. Hierover volgt later meer.

Grote Clubactie De trekking

van de Grote Clubactie 2022 vindt plaats op 6 december 2022. Dit geldt ook voor de Superlot trekking.

Vanaf 7 december 2022 vindt u de uitslag op de website van de Grote Clubactie: http://www.groteclubactie.nl

. Ook kunt u vanaf 7 december de lotchecker gebruiken:

https://lotchecker.clubactie.nl/

. Deze actie kent nu al alleen maar winnaars. Langs deze weg willen wij de lotenverkopers én lotenkopers voor het steunen van deze actie. En natuurlijk hopen wij dat iedereen dit jaar in de prijzen valt.

Het bestuur