Wez handich snoept punten weg bij Thrianta

West handich snoept punten weg bij Thrianta, 

De laatste wedstrijd voor de feestdagen was aangebroken. Thrianta nam het thuis op tegen titelkandidaat West-Handich. Deze dag stond ook in het teken van onze aanvoerdster Marleen van Genderen. Zij stopt na een jarenlange korfbalcarriere.

In de aanval begonnen: Wouter Neutel, Jari Kramer, Marleen van Genderen en Desiree van der Hoop. En in de verdediging begonnen: Maarten Stam, Jonathan Versteghen, Merel Bruinsma en Kimberley van der Hoop. Ook was er een andere hoofdcoach aanwezig aan de kant van Thrianta de oude vertrouwde: Vincent Bout.

Beide ploegen begonnen sterk aan de wedstrijd en de eerste helft liep mooi gelijk op. Er werden goede aanvallen gespeeld en goed als collectief verdedigd. Daardoor gingen de ploegen ook rusten met een tussenstand van 8 tegen 10.

De tweede helft begon Thrianta heel sterk, er werd ook tactisch gewisseld en hierdoor wisten ze een voorsprong op te bouwen van twee punten. Helaas kwam West handich weer terug en ging het gelijk op. De spanning was om te snijden. Zou Thrianta dan toch winnen van een titelkandidaat. De sfeer in de zaal was ook geweldig, dankzij het publiek! Helaas wist West handich op het einde toch 2 keer meer de korf te vinden dan de Thriantanen

 Maar niet te vergeten. Voor het eindsignaal was gegeven was er nog een belangrijke publiekswissel. Thrianta ging afscheid nemen van haar Captain, die al 11 jaar in de selectie speelt.

Marleen van Genderen.

Met super veel gejuich en een staande ovatie mocht Marleen voor de laatste keer het veld verlaten.

Marleen super bedankt voor de prachtige jaren, het was geweldig om met je te spelen en Thrianta gaat je missen.

Kort hierna werd de wedstrijd afgefloten met een eindstand van 17-19.

Met een goed gevoel en opgeheven hoofd ging Thrianta het veld af want wat hebben zij goed gespeeld.

De eerst volgende wedstrijd vind plaats in het nieuwe jaar op 14 januari uit tegen Hoogkerk