Vrijwilligers gezocht voor kniepertjes en verkoop op 30 December

Vrijwilligers gezocht voor Knieperties bakken en verkoop op 30 december

Na een aantal jaren van afwezigheid willen we weer de knieperties actie gaan opzetten. Dit jaar in een andere setting namelijk niet een heel weekend op de kerstmarkt om te verkopen maar op 30 december in onze eigen kantine.

Thrianta gaat in samenwerking met Samen voor Gambia een gezellige middag/avond organiseren om bestelde oliebollen en knieperties af te halen in een gezellige setting met lekkere hapjes en drankjes.

Om de knieperties actie voor tot een groot succes te maken zoeken wij KNIEPERTIES BAKKERS. We openen hiervoor de kantine op de volgende data,

maandag 28 november,

dinsdag 6 december,

dinsdag 13 december,

maandag 19 december,

woensdag 28 december

kan er vanaf 19.00 uur gebakken worden in de kantine. Want samen bakken is heel gezellig.

Natuurlijk mag je ook thuis bakken.

KNIEPERTIES IJZERS.

We willen die lenen op maandag 28 november, dinsdag 6 december,dinsdag 13 december, maandag 19 december, woensdag 28 december kan . Zodat de mensen die geen ijzer hebben ons ook kunnen helpen met bakken.

Verkopers.

Die ons willen helpen met kraam opbouwen/afbreken en de bestelde knieperties willen uitdelen. En eventueel nog willen verkopen als we genoeg zakjes hebben.

Laten jullie even weten wanneer je komt of als je thuis gaat bakken zodat we weten op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen. Graag ook even aangeven of je zelf een ijzer hebt en beslag kan maken.

Voor zowel de knieperties als de oliebollen zal een website de lucht in gaan zodat ze besteld kunnen worden. Op de knieperties zal wel een limiet van aantal zakjes komen. Mocht het bakken een groot succes zijn en er is meer vraag kunnen we het limiet natuurlijk omhoog gooien. Onze eerst inschatting is om 300 zakjes te gaan bakken en verkopen.

De afhaaltijden zullen zijn tussen 15.00 en 20.00 uur

Opgeven kan bij:

Simone 0642516722

Ingrid 0653791817