Voorzitter Bert de graaf

 

Kennismaken met de nieuwe Voorzitter

Er zijn er in de vereniging, die mij wel kennen maar ook velen die geen idee hebben wie ik ben. Daarom…….

Ik ben Bert de Graaf, 67 jaar en sinds 22 juni voor de 2e keer voorzitter van Thrianta. Getrouwd ( al 45 jaar)met Jenny. Een korfbal huwelijk.

Wij hebben 2 dochters. Silvia en Wenda(wel bekend bij Thrianta). Drie kleinkinderen Luka(10), Julia(10) en Ferre(7).

Vanaf mijn 10e ben ik bij Thrianta, als speler, ruim 20 jaar, waarvan plm 10 jaar in de selectie. Functies bekleed in commissies en bestuur. Een bijzonder mooie tijd die ik beleefd heb bij Thrianta was als teambegeleider bij het eerste team met als trainer/coach Hans v/d Kaa. Hij bracht het eerste team van de 3e klasse naar de overgangsklasse.

De laatste jaren ben ik betrokken bij het Midweekteam van Thrianta en daar beleef ik ook veel plezier aan op de banken en na afloop bij de 3e helft.

Sinds 1 september 2019 geniet ik van mijn pensioen. Ik heb gewerkt als teamleider bij Unilever en wel bij ijsfabriek B&J in Hellendoorn. Nu genieten Jenny en ik van onze kleinkinderen, camper reisjes en vele fietstochtjes. I

k hoop, met het bestuur en alle commissies van Thrianta een plezierige, gezonde vereniging te maken en een club waar iedereen zich thuis voelt.

Groet Bert de Graaf