Voorstellen van de nieuwe secretaris van Thrianta

 

Op de foto van links naar rechts:

Bastiaan ter Buur,Ingrid Jonkers,Bert de Graaf,Jolanda van Slochteren,Pedro Okken

 

Voorstellen Van secretaris Jolanda van Slochteren,

Ik ben Jolanda van Slochteren, 47 jaar oud en sinds 22 juli benoemd als secretaris van Thrianta. Ik woon samen met mijn man Pieter en onze drie kinderen in Hoogeveen.

Korfbal is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest, omdat mijn ouders zelf actieve korfballers waren. Of het nu regende of de zon scheen, we waren altijd aanwezig bij de wedstrijden.

In mijn jeugd was ik lid van HHV in Hollandscheveld, maar toen we gingen samenwonen naar Hoogeveen, maakte ik met plezier de overstap naar Thrianta waarin in jarenlang in de selectie van Thrianta heb gespeeld.

Na een aantal jaren niet actief gekorfbald te hebben, heeft de liefde voor dit fantastische spelletje me nooit losgelaten. Momenteel speel ik met veel enthousiasme als lid van de Midweek. Het is een geweldig team waar gezelligheid en plezier in het spel centraal staan.

Naast mijn betrokkenheid bij de korfbalvereniging werk ik ook als bemiddelingsmedewerker bij Gastouderbureau Thuis-in-opvang.nl Drenthe. Hier zorg ik voor de bemiddeling tussen gastouders en vraagouders. Mocht je op zoek zijn naar een geschikte gastouder voor je kinderen of als je zelf interesse hebt om gastouder te worden, dan helpen we je graag verder.

Daarnaast werk ik nog 20 uur per week bij het Deltion College in Zwolle, waar ik samen met een collega verantwoordelijk ben voor de coördinatie van EHBO-lessen en -examens voor zo'n 2500 studenten per jaar.

Ik hoop samen met het bestuur en alle commissies van Thrianta de verbinding met onze leden en trainers te versterken. Voor vragen, suggesties en ideeën kun je altijd bij ons terecht, en het belangrijkste is dat iedereen plezier heeft.

Een sportieve groet,

Jolanda van Slochteren