Voorstellen lid in het bestuur afdeling Accommodatie Wouter Neutel

Wouter Neutel

Ik ben Wouter Neutel 25 jaar en spelend lid van de selectie van Thrianta. In mijn dagelijks leven run ik samen met mijn ouders een melkveebedrijf in Hoogeveen aan de Nijstad. Als je het leuk vind en misschien zelfs nog nooit op een boerderij bent geweest ben je altijd welkom om een keer te komen kijken hoe dat er nou eigenlijk aan toen gaat met onze koeien in Nederland.

Ik ben begonnen met korfballen bij Thrianta als klein ventje, maar heb ook bij twee andere verenigen gekorfbald. 4 jaar bij ASVD in Dronten tijdens mijn opleiding agrarisch ondernemerschap. Daarna heb ik nog 2 jaar in de selectie van DOS46 gespeeld en misschien had ik mijn doel anders moeten formuleren, want ik wilde altijd 1 keer een doelpunt maken in de Korfballeague en daar is het ook bij gebleven haha.

Ik heb dus veel korfbalverenigingen gezien door heel Nederland, wat ik goed mee kan nemen in mijn functie in het bestuur van Thrianta. Ik ga mij bezig houden met de accommodatie. Wel verhuizen, niet verhuizen en wanneer komt eindelijk het kunstgrasveld. Ik denk dat het goed is voor de vereniging als we hierin een stap gaan maken en daar ga ik mij dan ook voor hard maken.

Geniet van onze mooie vereniging en ik zou iedereen willen oproepen om ook je steentje bij te dragen. Alle beetjes helpen en vele handen maken licht werk. Dat waren ze allemaal wel ongeveer denk ik.

Groetjes Wouter Neutel