Thrianta pakt hele belangrijke punten in de door de weekse inhaalwedstrijd tegen Hoogkerk.

Thrianta begon met Kimberley, Amber, Maarten en Jonathan in de eerste aanval en Desiree, Merel, Jari en Wouter in de verdediging . Laatste genoemde maakte zijn rentree na een aantal maanden vanaf de tribune de wedstrijden te hebben gezien.

De eerste helft verliep niet vlekkeloos, maar toch wisten de Hoogeveeners met een 12-10 voorsprong de kleedkamers in te gaan.

In de tweede helft werd er door beide teams gestreden voor de doelpunten en ook verdedigend werd de druk opgevoerd onder andere door een tactisch ingewisselde Damian Prinsse. Het ging dan ook gelijk op en de spanning zat er goed in.

De spanning in de wedstrijd nam niet alleen toe, ook de spanning in de kuiten van de teruggekeerde Wouter Neutel nam behoorlijk toe. Met een gelijke stand van 16-16 en nog een ruime 10 minuten te gaan moest hij het veld verlaten.

Die laatste tien minuten vocht Thrianta voor wat het waard was en trok het team heel knap de overwinning met z’n allen over de eindstreep. Het was niet altijd even goed, maar als team is er gestreden en deze punten zijn dik verdient en ook meer dan welkom.

Aankomende zaterdag staat de laatste thuiswedstrijd in de zaal op het programma waarin in Thrianta zich kan gaan handhaven tegen hekkensluiter Udiros.

Tijdstip van de wedsterijd as zaterdag is 15:40 uur.