Terugblik op seizoen 2023- 2024

Terugblik op seizoen 2023- 2024

 

 

Seizoen23-24;

Terwijl ik dit schrijf loopt het korfbalseizoen ten einde. Nog jeugd selectie trainingen, vrijwilligers bbq, sleep-inn, laatste bestuursvergadering en dan zit seizoen '23/'24 er op. We kijken terug op een bewogen seizoen. Diepte en hoogtepunten.

Terwijl de opstart van seizoen '23/24 amper begonnen was kregen we het schokkende, zeer verdrietige bericht dat onze selectiespeler Jasper de Jonge, samen met broertje Erik, was verongelukt. 16 augustus zal nooit worden vergeten. Na een zware periode werden trainingen en wedstrijden weer gestart. Commissies werden opgestart, opnieuw gevormd en langzaam maar zeker kreeg Thrianta weer " smoel" en wat meer kleur op de wangen.

Een eerste commissieavond werd enthousiast ontvangen en vraagt om vervolg(en dat komt er). Niet alles liep altijd op rolletjes, er zat nog weleens ruis op de lijn. Als we er dan samen uitkomen is dat een enorme opsteker. Samenwerking, elkaar helpen, acceptatie, kritisch zijn, positieve kritiek geven en ontvangen. Dat laatste is niet altijd makkelijk.

Kampioenschappen hebben we gevierd, alsook de promotie van ons vlaggenschip. Ook degraderen hoorde erbij. Al met al zien we dat de club progressie boekt. Afscheid namen we van Anrico en Giel als trainers van de selectie, verwelkomen deden we Rick en Erwin als nieuwe trainer/coach selectie. Als bestuur kijken we terug op " een pittig" jaar. Heimelijk zijn we ook wel trots op wat we hebben klaar gespeeld. Zoals het beleidsplan, het uitbreiden van Commissies, actief mogelijke bestuur/commissieleden benaderen.

Ik ben als voorzitter trots op,en blij met, het huidige bestuur. Een sterk team. Ook wachten we als bestuur in spanning af of er op 11 juli a.s een definitief positief besluit wordt genomen over de verhuizing naar een nieuwe accomodatie. Bij een positief besluit schrijven we in het nieuwe seizoen z.s.m een extra ledenvergadering uit.

Voor nu zit het er (bijna) op. Mede namens het bestuur wens ik iedereen een hele fijne vakantie, met mooi weer en veel plezier en hopen we iedereen gezond en vol energie te mogen begroeten bij de start van het nieuwe seizoen.

Bert de Graaf.