Terug kijken naar de Sleep Inn 2023!

 

 

 

 

Eindelijk was het zover voor de jeugd van Thrianta, de jaarlijkse Sleep Inn stond op het punt om te beginnen.

Vrijdag 14 juli om 18.00 ging het hek open en waren de kinderen welkom op het veld. De luchtbedden werden opgepompt en iedereen zocht zijn of haar plekje op in de tenten. Om 20.00 begon het programma. Voor de oudere jeugd was er een dierenquiz, voor de jongere jeugd levend ganzenbord. Tijdens de dierenquiz was er een vieze stinkende poepronde, van welk dier was nou welke poep. En hoe raad je dat als je het niet wil zien en ruiken?

Ondertussen kon de jongere jeugd aan het eind van het levend ganzenbord de pinata kapotslaan, voor iets lekkers.

Na de quiz en levend ganzenbord was er tijd voor pauze, kipnuggets en iets te drinken. Er werd gevoetbald, gesprongen op het springkussen en lekker met elkaar gekletst. Rond een uur of 23.00 ging het wel bekende douanespel van start. Allerlei voorwerpen smokkelen, maar ook je gesmokkelde spullen beschermen tegen andere teams.

Na het douanespel was de jongste jeugd wel moe geworden. Die gingen lekker naar bed en al snel kwam er geen geluid meer uit die tenten. Veel van de oudere jeugd ging de uitdaging aan om de hele nacht op te blijven. Er werden verschillende spelletjes gespeeld zoals, weerwolven, phases10 en pokeren. Om een uurtje of 5.00 kwamen de eerste kinderen alweer uit hun tent, dit terwijl een aantal juist het bed in wilden.

Vanaf 6.30 was iedereen wakker, want om 7.00 begon de ochtendgymnastiek. Daarna was het tijd voor het ontbijt. Na het ontbijt konden de kinderen elkaar schminken, verschillende spelletjes spelen, voetballen en op het springkussen. Sommige begonnen de strijd tegen de slaap te verliezen, maar werden wakker gehouden door een aantal van de leiding. Rond 10.30 was de poffertjesplaat heet en konden de eerste poffertjes gebakken worden. Dit viel bij iedereen goed in de smaak. Nadat de meeste spullen waren opgeruimd en de poffertje op waren konden de vermoeide kinderen allemaal naar huis toe om bij te gaan slapen. Het was weer een gezellige Sleep Inn.

We willen onze sponsoren bedanken:

Plus grote beer Hoogeveen en BBG & Co

Iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot volgend jaar!