SIOS 1 - Thrianta 1

Sios 1 - Thrianta 1

De laatste veldwedstrijd voor de zaal was aangebroken. Thrianta 1 en 2 mochten het weer opnemen tegen Sios uit Wolvega. Na een goede eerste helft van het 2e en een moeizame 2e helft waren de punten toch binnen voor Thrianta 2 en gaan zij de zaal in als Herbstmeister.

Hierna mocht het eerste aantreden tegen de onderste uit de poule. Deze wedstrijd was Vincent Bout de hoofdtrainer. In de aanval begonnen: Marleen van Genderen, Desiree van der Hoop, Jari Kramer en Wouter Neutel. En in de verdediging begonnen: Merel Bruinsma, Kimberley van der Hoop, Maarten Stam en Jonathan Verstegen. De wedstrijd begon gelijk op maar heel moeizaam. De stand bleef 12 minuten ongewijzigd op 1-2 staan. Hierna liep Thrianta uit naar een stand van 2-6 en ging ook met deze stand de rust in.

Na rust bleef de wedstrijd moeizaam en vielen de doelpunten niet vanzelf. Thrianta bleef de betere ploeg en wist de winst binnen te slepen met een stand van 9-13.

Thrianta gaat nu als 3e in de poule de zaal in.

De competitie in de zaal begint op zaterdag 26 November.