Korfbal training voor ouders

KORFBALTRAINING VOOR OUDERS VAN START

Voor de zomervakantie kregen wij de vraag of het voor ouders van jeugdleden mogelijk is om korfbaltraining te krijgen. Het antwoord is: JA.

En daarom starten we deze week met de training voor ouders. De trainingstijd op het veld is iedere dinsdagavond van 18.45 19.45 uur en de eerste keer is dus morgenavond 13 september.

De training wordt gegeven door Erwin Doldersum en op dit moment hebben zes ouders zich hiervoor aangemeld. Natuurlijk kan de groep nog meer deelnemers gebruiken.

Wilt u ervaren hoe het is om een doorloopbal te nemen? Of om een strafworp te scoren of glansrijk te missen? Wilt u meer weten over de spelregels? Of wilt u iets doen aan uw conditie?

Dan is dit uw kans om op een gezellige manier samen met andere ouders te leren korfballen. Geeft u zich dan op en doe gezellig mee. Dit kan door het sturen van een e-mail naar het bestuur: secretariaat.thrianta@gmail.com.

Bevalt het iedereen goed, dan gaan we proberen om er in de zaal mee door te gaan.

Het is inmiddels meer dan 15 jaar geleden dat we een grote groep ouders hadden die wilden leren korfballen, dus het werd ook weer eens tijd. Doet u mee?

U bent van harte welkom.

Het bestuur.