Henk Zwiep benoemd tot erelid van korfbalvereniging Thrianta

Henk Zwiep benoemd tot erelid van korfbalvereniging Thrianta

 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van donderdag 13 juni jl. is Henk Zwiep vanwege zijn bijzondere verdiensten voor korfbalvereniging Thrianta benoemd tot erelid.

Henk Zwiep is in 1982 als 18-jarige lid geworden van onze korfbalvereniging en heeft in verschillende teams gespeeld. De sporen van Henk liggen met name op het vlak van vrijwilligerswerk: Henk heeft ruim 40 jaar in verschillende functies als vrijwilliger een belangrijke rol voor de jeugdontwikkeling gespeeld, zoals de activiteitencommissie en het Jeugdbestuur. Ook heeft Henk diverse teams getraind en daarmee in 1990 zelfs aan het NK deelgenomen.

Henk Zwiep is gedurende twee periodes langere tijd voorzitter geweest. In de eerste periode was hij van 1992 tot 2000 voorzitter en onder zijn voorzitterschap heeft de vereniging de Overgangsklasse gehaald, is doorgegroeid naar ruim 250 leden en is de huidige kantine tot stand gekomen. Tijdens zijn tweede periode van 2013 tot en met 2023 heeft Henk een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de verdere groei van Thrianta.

Henk Zwiep kon de Algemene Ledenvergadering niet bijwonen. Henk is momenteel aan het revalideren. Afgelopen weekend ontving Henk Zwiep het certificaat van het Erelidmaatschap uit handen van voorzitter Bert de Graaf.

Namens het bestuur willen wij Henk hartelijk bedanken voor zijn inzet voor de vereniging en wensen hem veel sterkte en beterschap bij zijn revalidatie.

Het bestuur