Geslaagde seizoensafsluiting 2021-2022 jeugd Thrianta

Geslaagde seizoensafsluiting 2021-2022 jeugd Thrianta

Nu de competitie weer ten einde is en de zomervakantie op de deur klopt was het afgelopen weekend weer tijd voor de seizoen afsluiting waar alle jeugd naar uitkijkt; De Sleep Inn, een weekend waarbij alle jeugd in tenten op het veld mogen blijven slapen en er leuke activiteiten gedaan worden.

Ondanks hevige concurrentie van de Avond4Daagse en het Stadsfestival Hoogeveen, waren toch maar liefst 48 kinderen van de partij.


Om 18:00 uur gingen de hekken van het terrein aan de Terpweg open. Nadat alle kinderen een plaatsje in de tenten hadden gevonden, was er tijd om het springkussen te testen en de diverse spelletjes uit te proberen. Rond de klok van achten ging het avondprogramma van start. De kinderen die deelnamen aan de avond4daagse sloten later bij de groepen aan. Tussen de spellen door werden de kinderen voorzien van een natje en droogje. Toen het eindelijk schemerig begon te worden op het veld, was het tijd voor het bekende “douanespel”. Vol overgave deden niet alleen de kinderen, maar vooral de leiding hieraan mee. Na dit spel was het tijd voor de jongsten om naar bed te gaan. Ten opzichte van de andere jaren, was het dit jaar betrekkelijk snel rustig.


De volgende ochtend begon voor sommigen al heel vroeg. Waar de oudere kinderen de strijd tegen de slaap opgaven, kwamen de eerste kinderen alweer uit de tent. Nu stond alleen nog een goed ontbijt, welke ook dit jaar weer gesponsord werd door COOP DE GROTE BEER en het opruimen van de tenten op het programma. Omdat alles zo voortvarend liep, is het weekend afgesloten met een mini over-en-weer toernooi.


Volgend jaar hopen we iedereen weer te zien en dan proberen we weer een super weekend te organiseren. Langs deze weg willen we COOP DE GROTE BEER nogmaals ontzettend bedanken voor het ontbijt. Nu volgende nog het Internationale Familidag, daarna voor iedereen een fijne vakantie!

Tot volgend jaar!!