De laatste lootjes voor de Grote Club Actie

De laatste lootjes voor de Grote Clubactie…

Eind september zijn we met de Grote Clubactie van start gegaan. En dat hebben we geweten. In korte tijd zijn er al ruim 500 loten verkocht. En dit zijn alleen de loten die online verkocht zijn. De loten die via de gewone verkoopboekjes zijn hierin nog niet meegeteld.

Halen we binnen twee weken het doel? Met nog twee weken te gaan moet het toch lukken om het doel van 600 loten halen. We staan nu op 93%.

Heb jij jouw boekje nog niet gevuld? Het kan nu nog. Dus Vaders, Moeders, Opa’s, Oma’s, Familie, Vrienden, Buren, steun onze jeugdleden en steun KV Thrianta door het kopen van de Grote Clubactie loten!

Maak kans op mooie prijzen (ook voor jouw team) Iedere koper kan mooie prijzen winnen met de loten. Maar wij gaan verder en stellen de volgende prijzen beschikbaar:

Bowlen bij Kiri voor het team met dat de meeste loten (gemiddeld per speler) heeft verkocht en een waardebon t.w.v. 15 euro voor de 3 leden met de meest verkochte loten .

Tot wanneer loopt de actie?

De verkoop van de Grote Clubactie loten loopt nog tot en met 6 november.

We vragen je om jouw boekje vanaf 7 november bij jouw trainers of bij de leden van het bestuur of jeugdbestuur in te leveren.

. De trekking vindt plaats op 6 december 2022.

En vanaf 7 december weten de lotenkopers of ze naast het steunen van onze vereniging, zelf ook in de prijzen zijn gevallen.

Veel succes met de laatste lootjes!

Het bestuur