Comfortfloors Over en Weer toernooi 29-6-2024

Comfortfloors Over en Weer toernooi 29-6-2024

              

De 4de editie van het Comfortfloors Over en Weer Toernooi stond afgelopen Zaterdag 29 juni op het programma bij Korfbalvereniging Thrianta. Het schot toernooi, BBQ, tropische temperaturen en een knallend feest waren de ingrediënten die dit toernooi jaarlijks tot een groot succes maken.

We begonnen s’ochtends voor de eerste keer met een jeugd editie, ondanks de minimale opgave hebben de jongste jeugd er een spannend toernooi van gemaakt. Bij de E’s ging de eerste prijs naar Sam en Ties zij wonnen 2 bioscoop Kaartjes en bij de D’s ging de eerste prijs naar Loek en Luka zij wonnen 2 kaartjes voor Wildlands Zoo. De eerste prijs bij de C’s werd gewonnen door Mette en Benthe zij wonnen 2 kaartjes voor Walibi Holland.

Om 12.00uur werd het startsein gegeven voor de 4de editie van het Comfortfloors Over en Weer Toernooi. Na veel spannende wedstrijden in de poule fases werd er uiteindelijk rond 14.00uur de knock-outfase gespeeld. 16 koppels streden om de veelbegeerde wisselbeker en natuurlijk de Hoofdprijs. Na veel spannende wedstrijden en verlengingen werd de finale uiteindelijk gespeeld tussen Maurice en Marleen tegen Dani en Lenthe. De oudgedienden tegen de Jonkies. De eerste paar minuten ging het gelijk op, maar daarna waren het de oudgedienden die een gat van 4 doelpunten maakten 7-11 waardoor iedereen al dacht dat de wedstrijd gespeeld was. De jonkies maakten uiteindelijk 5 doelpunten achterelkaar waardoor de wedstrijd kantelde. De jonkies hielden het hoofd koel en wonnen uiteindelijk met 16-15. Uiteraard was er dit jaar ook weer de poedelprijs deze werd dit jaar gewonnen door Ingrid en Simone.

Volgend jaar 28 juni 2025 staat alweer de 5de editie op het programma.

Wees erbij!

Wij willen Comfortfloors bedanken

De organisatie