Bestellen kniepertjes en Oliebollen

Bestel je oliebollen en knieperties nu en steun Thrianta én de Stichting Samen voor Gambia

In het voorjaar heeft het bestuur van de Stichting Samen voor Gambia ons benaderd om gezamenlijke eindejaarsactie op te zetten. Dit is de Oliebollen-en-Knieperties-actie geworden.

Het is niet zomaar een verkoopactie. Het is een actie waarbij we twee goede doelen steunen én de actie combineren met een gezellige middag.

We ontvangen je graag met glühwein en de geur van vuurkorven. Ook organiseren we een proeverij en is er muziek.

Bestellen doe je hier Oliebollen

- https://www.webshop.samenvoorgambia.nl/oliebollen

- https://www.webshop.samenvoorgambia.nl/appelbeignets

Knieperties staan klaar in de kantine

De Knieperties kun je nog niet bestellen in de webshop. De Activiteiten Commissie is net gestart met bakken. Knieperties kun je bij het ophalen van de Oliebollen aan je bestelling toevoegen.

Lees snel verder voor meer informatie:

Bestellen, hoe werkt dat?

De Stichting Samen voor Gambia heeft in samenwerking met Ittica Media een webshop opgezet. Op de webshop kun je Oliebollen, Krentenbollen en Appelbeignets direct bestellen én afrekenen.

En op vrijdagmiddag 30 december staan de oliebollen en een drankje voor je klaar!

Deze bestelling staat op vrijdag 30 december voor je klaar in onze eigen kantine. En daar nodigen wij je uit om samen met ons nog even een drankje te doen.

Wat doet de Stichting Samen voor Gambia met deze opbrengst?

Met deze actie steun je het goede doel. Voor de Oliebollen, Krentenbollen en Appelbeignets gaat de opbrengst naar de Stichting Samen voor Gambia. De Stichting gebruikt de opbrengst voor het opzetten van een dokterspost in Gambia. Meer informatie vind je hier.

En Thrianta?

Allereerst willen wij met deze actie de Stichting Samen voor Gambia steunen. Bovendien is dit ook voor ons een mooie gelegenheid om iedereen nog een keer in onze eigen kantine te ontmoeten en uiteraard hopen we op een mooie bijdrage voor de clubkas.

Kortom, maak het jezelf gemakkelijk en steun dit goede doel

Het bestuur van korfbalvereniging Thrianta en bestuur Stichting Samen voor Gambia