0528 278 252 Terpweg 3, 7902 NW Hoogeveen
Grote clubactie

Grote clubactie

Beste leden van Thrianta,

Met de Grote Clubactie halen wij als club elk jaar veel extra geld op voor de vereninging. Thrianta doet dit jaar ook weer mee.  De aktie is eenvoudig. De leden verkopen loten voor € 3,00 per lot. Van deze 3 euro stroomt gelijk 2,40 in de clubkas. De inkomsten willen we onder andere gebruiken voor financiering van de activiteiten rondom ons 60 jarig jubileum.

Loten mag je deur aan deur verkopen vanaf zaterdag 14 september. Natuurlijk kun je binnen de familiekring al eerder loten verkopen.

De Grote Clubactie is een landelijke loterij waarbij de hoofdprijs € 100.000 bedraagt. De trekking dit jaar is op 12 december. De trekkingsuitslag staat dan op www.clubactie.nl.

Al onze leden krijgen een lotenboekje mee, waarin 20 loten zitten. In de boekjes staat ook verdere uitleg over de actie. Als iemand een lot wil kopen vul jij of de lotenkoper zijn gegevens in op het lotenboekje. Let er hierbij op dat de kopers ook het bankrekeningnummer volledig invullen. De loten worden afgerekend met automatische incasso. De Thriantanen hoeven hierdoor niet met geld over straat.

Als je boekje vol is kun je een nieuw boekje halen in de kantine. Hier liggen nog boekjes achter de bar. De volle boekjes kunnen in onze “schatkist” (de doos op de bar). Een aantal leden voeren dan alle gegevens in het systeem van de Grote Clubactie en zorgen dat het geld geincasseerd wordt.

Dit alles is leuk voor de club… maar wat hebben jullie eraan?

Nou… Net als vorig jaar mag het team dat gemiddels per speler de meeste loten verkoopt een teamuitje organiseren in overleg met de actiecommissie. Uiteraard op kosten van de club. Daarnaast krijgt de persoon die binnen Thrianta de meeste loten verkoopt een cadeaubon van € 50,00 aangeboden.

En…. Wellicht heeft je trainer/coach ook nog een aanmoedigingsprijs in de aanbieding. Zij hebben van mij bericht gehad en kunnen deze aanmoedigingsprijs bij mij opvragen.

Wij hopen op een evengroot succes als verleden jaar.

Succes met de verkoop.

Kees Smit  namens,

Actiecommissie en bestuur van Thrianta

   |   Deel op facebook      |   Deel op twitter

Door Actie Commisie - 10 september, 2019
Volgende wedstrijd
Poule 2e klasse 2C
Team
W
G
V
PNT
1. Oerterp/VKC 1
7
0
1
14
2. Kv Hoogkerk 1
7
0
1
14
3. De Granaet 1
5
1
2
11
4. Thrianta 1
4
1
3
9
5. Rood-Wit 1
3
0
5
6
6. Noordenveld 1
2
1
5
5
7. Harich 1
1
1
6
3
8. DWA/Argo 1
1
0
7
2
Speelschema
Op het moment staan er geen wedstrijden gepland.
Hoofdsponsor