0528 278 252 Terpweg 3, 7902 NW Hoogeveen
Van het bestuur

Van het bestuur

We naderen het einde van een zeer bijzonder, of wel een bizar jaar. In dat opzicht kan het in 2021 alleen maar beter gaan. 

Veel activiteiten hebben we in rook zien opgaan: trainingen en wedstrijden in competitieverband, vaste activiteiten, zoals de Thrianta-dag, het schoolkorfbaltoernooi en acties, zoals de waterpost bij de cascaderun en het knieperties bakken konden niet doorgaan. Dit alles heeft zijn weerslag op ons allemaal. 

Zo vlak voor het einde van het jaar heeft het kabinet een aantal maatregelen getroffen die ons allemaal raakt. Helaas hebben we hiermee te maken. Dit betekent in ieder geval het volgende: 

Sporthallen tot en met 19 januari dicht: geen trainingen meer 

Maandag 14 december hebben we kennisgenomen van de verdere maatregelen die het kabinet neemt. Een van de maatregelen is dat de sporthallen vanaf 15 december tot en met 19 januari gesloten zijn. Dit betekent dat de trainingen voor de jeugd tot en met 19 januari a.s. komen te vervallen. 

Als er weer zicht is op het kunnen opstarten van de trainingen, dan volgt de informatie via het (jeugd)bestuur en/of de trainers.

Kans op start zaalcompetitie slinkt

Het KNKV heeft eind oktober een routekaart opgesteld, waarin aangegeven hoe zij omgaat met de competitie als die later start. Hierbij waren het spelen van (veel) inhaalwedstrijden en het spelen van een halve competitie de mogelijke opties. 

Binnen deze routekaart naderen we nu de laatste mogelijkheden. Als de competitie op 30 januari of 6 februari gestart kan worden, dan is er sprake van een halve competitie. Na 6 februari kan er geen competitie meer worden opgestart. Op dit moment lijkt dat helaas het meest reële scenario. 

Uitstel najaarsledenvergadering

Het is gebruikelijk dat het bestuur in het najaar aan de Algemene Ledenvergadering (ALV) verantwoording aflegt over het gevoerde beleid. Voor nu kiezen we er voor om de ALV niet online te organiseren, maar op een moment plaats te laten vinden waarop we elkaar weer in de kantine kunnen ontmoeten.

Dit betekent dat we de ALV hopelijk in maart of op een later moment bijeen roepen. Begin 2021 hopen we hier snel meer duidelijkheid over te kunnen geven.

De vereniging is gezond, dankzij jullie steun

In het afgelopen jaar hebben we veel inkomsten moeten missen doordat de kantine niet open mocht en doordat veel activiteiten niet door konden gaan. Ondanks dit is onze vereniging nog steeds gezond. Dit is te danken aan de steun van alle leden, vrijwilligers en sponsoren die onze vereniging een warm hart toe dragen. 

De vereniging heeft verder gebruik gemaakt van een aantal steunmaatregelen die de overheid voor sportverenigingen heeft opgezet. Ook zien we dat de gemeente Hoogeveen zich tot nu toe coulant opstelt met betrekking tot de huur van de accommodatie. 

Klaar voor een nieuwe start

We kijken nu al uit naar het moment dat we de activiteiten van onze vereniging weer op kunnen starten. Graag willen we in de zaal nog een activiteit voor alle leden organiseren en hopelijk kunnen we in de zaal nog (oefen-) wedstrijden spelen. Zodra dit kan, horen jullie van ons via de mail of via de trainers.

Voor nu wensen we iedereen fijne feestdagen en een sportief gezond 2021 

en voor nu: blijf gezond en let op elkaar !

Het bestuur en jeugdbestuur

   |   Deel op facebook      |   Deel op twitter

Door Pedro Okken - 16 december, 2020
Volgende wedstrijd
Poule 2e klasse 2C
Team
W
G
V
PNT
1. KVZ 1
6
0
0
12
2. EKC NÄÄS 1
4
0
1
8
3. DOS-WK 1
3
1
2
7
4. HHV 1
3
1
1
7
5. Donkerbroek/VZK 1
1
2
3
4
6. Thrianta 1
1
1
3
3
7. Zwart-Wit 1
1
0
4
2
8. Devinco 1
0
1
5
1
Speelschema
Op het moment staan er geen wedstrijden gepland.
Hoofdsponsor