0528 278 252 Terpweg 3, 7902 NW Hoogeveen
Hervatten trainingen jeugd

Hervatten trainingen jeugd

Zoals iedereen vast al heeft vernomen mag de jeugd per 29 april weer sporten. Helaas nog niet zoals we gewend zijn, de trainingen moeten verlopen volgens de regels van het RIVM. Van de gemeente hebben we inmiddels groen licht gekregen voor het geven van trainingen.

Achter de schermen is het jeugdbestuur bezig geweest met het opstellen van een protocol. In dit protocol zijn de voorwaarden opgenomen waarmee we rekening moeten houden tijdens het geven van trainingen. Te denken valt dan aan goed handen wassen voor de training, de 1,5 meter afstand bewaren en zo min mogelijk volwassenen op het veld tijdens de training. Ook is er een duidelijke planning gemaakt voor het tijdstip en de plek op het veld tijdens de trainingen van de verschillende teams.

Voor alle betrokkenen, trainers, spelers en ouders is er een aparte instructie gemaakt waarin de ‘spelregels’ duidelijk worden gemaakt voor de trainingen waar iedereen zich aan dient te houden. Deze zullen worden gedeeld met de verschillende betrokkenen, zodat iedereen weet met welke regels ze te maken krijgen. Tijdens de trainingen zijn er speciale corona-coördinatoren aanwezig, die in de gaten gaan houden of iedereen zich goed aan de regels kan houden. Deze coördinatoren kunnen mensen erop aanspreken. Alleen als iedereen zich goed aan de regels kan houden, kunnen we namelijk de trainingen verzorgen.

De eerste weken wordt een proefperiode om te kijken of de trainingen goed gegeven kunnen worden. Voor de jongste jeugd zijn de aanpassingen minimaal en daardoor kan deze groep goed getraind worden. Voor de oudere jeugd zijn er flink veel uitdagingen te nemen. Vooral het afstand houden tot elkaar kan erg moeilijk worden. We willen goed bekijken of de trainingen van dien aard kunnen zijn dat zowel trainers als spelers er plezier aan beleven. Van trainers die aangeven het toch niet zien zitten om training te geven, respecteren wij de keuze en zullen we over andere oplossingen nadenken.

Op dit moment is nog niet helemaal duidelijk wanneer we gaan beginnen. We zijn aan het overleggen met de trainers wat voor hun een goede startdatum kan zijn. Zodra dit bekend is, zullen de trainers dit delen met zijn of haar team.

Hopelijk kunnen we er een fijne trainingstijd van maken met elkaar!

 

Bestuur Thrianta

   |   Deel op facebook      |   Deel op twitter

Door Marjolijn v zalen - 01 mei, 2020
Volgende wedstrijd
Donkerbroek/VZK 1
26 sept
17:00
vs
Thrianta 1
Thrianta 1
03 okt
15:30
vs
KVZ 1
EKC NÄÄS 1
10 okt
15:30
vs
Thrianta 1
Thrianta 1
17 okt
15:30
vs
Devinco 1
Thrianta 1
24 okt
15:30
vs
Zwart-Wit 1
Poule 2e klasse 2C
Team
W
G
V
PNT
1. HHV 1
2
1
0
5
2. KVZ 1
2
0
0
4
3. DOS-WK 1
2
0
1
4
4. EKC NÄÄS 1
1
0
1
2
5. Thrianta 1
1
0
2
2
6. Donkerbroek/VZK 1
1
0
1
2
7. Devinco 1
0
1
2
1
8. Zwart-Wit 1
0
0
2
0
Hoofdsponsor